Rådgivning och Beställning

Färger, Material & Storlek

Mattorna är handtuftade av ett välrenommerat familjeföretag i Indien och är av mycket hög kvalitet. Materialet som används är ren Nya Zeeland ull, ibland med inslag av bambusilke. Några mattor innehåller endast bambusilke. Bambusilket ger en väldigt speciell glans och mjukhet till mattan.

Linjerna är antingen broderade med bananfiber, tuftade i bambusilke eller med ull. Många mattor är klippta så att ett djup bildas, vilket ger ett skulpturalt utseende till mattan. Mattorna passar lika bra i hemmet som i offentliga miljöer då de är väldigt slitstarka och har ljuddämpande effekt.

Vi har valt ut ett antal kombinationer av modell, färg, material och storlekar. De hittar du i sortimentet utvalda kombinationeroch de är också enkla att beställa utifrån bilderna i katalogen. Några kanske vi har hemma i lager, men de flesta beställs mot order direkt hos vår tillverkare och skickas hem till dig. Om du gärna vill ha en egen kombination av färger så går det också bra. Du kan välja mellan många bottenfärger och linjefärger för att kombinera just din matta. Storleken väljer du själv.

Vi hjälper dig gärna med råd. För beställning, rådgivning och pris kontakata oss gärna så hjälper vi dig.

Skötselråd

Mattan mår bra av att dammsugas minst en gång i veckan för att smuts och damm inte ska hinna sätta sig. I början så luddar mattan något men det försvinner efter ett tag. Dammsug gärna ofta i början. Får mattan fläckar så ta genast bort dem med lite vatten och torka efter med en torr trasa. Om mattan behöver rengöras genomgående så rekommenderas en välrenommerad mattvätt som skumtvättar mattan. Använd inte kemtvätt.

Ladda ner Försäljnings- och leveransvillkor